Results 1 to 8 of 8

Thread: Buttons and language pictures are broken

  1. #1
    mtphillips
    Guest


    Exclamation Buttons and language pictures are broken

    I bought a osmax template off the internet and i installed oscmax shopping cart on my server. For some reason the language pictures and the buttons on the entire site do not show up. they are upload with the template and for some reason are not showing up. Please help!!!

  2. #2
    ALElder
    Guest


    Default Re: Buttons and language pictures are broken

    What is the website?

    This would be in the main.index.php.tpl you might just need to add the line

  3. #3
    mtphillips
    Guest


    Default Re: Buttons and language pictures are broken


  4. #4
    ALElder
    Guest


    Default Re: Buttons and language pictures are broken

    Who every made this template didn't use the standard. This is an easy fix just put the files in the correct location on the server.

    In your case just make sure you have the icon images in.

    /languages/english/images/buttons/button_description.gif

    ************************************************** *************

    In most cases this would be in the languages/english/buttons/*.gif

  5. #5
    Active Member MindTwist's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Barcelona, Spain
    Posts
    409
    Total Contributions For

    MindTwist     $ 0.00
    Rep Power
    15


    Default Re: Buttons and language pictures are broken

    And on an unrelated note, it is not wise to use 700Kb size images as thumbnails for your products...

  6. #6
    mtphillips
    Guest


    Default Re: Buttons and language pictures are broken

    for some reason the buttons and language icons are still not showing up. I have uploaded the languages directory to almost every location. please help.

  7. #7
    Active Member MindTwist's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Barcelona, Spain
    Posts
    409
    Total Contributions For

    MindTwist     $ 0.00
    Rep Power
    15


    Default Re: Buttons and language pictures are broken

    I get a forbidden error on the file, so the problem is not that they are not there (which I do not know), but that the permissions are wrong.
    -----
    Forbidden

    You don't have permission to access /includes/languages/english/images/buttons/button_description.gif on this server.
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

  8. #8
    mtphillips
    Guest


    Default Re: Buttons and language pictures are broken

    what should the permissions be set to? what where do i set the permissions?

Similar Threads

  1. 2.2ms2 Complete Czech language pack inc. buttons
    By michael_s in forum New osCommerce Contributions
    Replies: 0
    Last Post: 04-22-2008, 12:13 AM
  2. 2.2 MS2 Finnish CATALOG Language Pack + BUTTONS
    By michael_s in forum New osCommerce Contributions
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:02 AM
  3. 2.2 MS2 Finnish CATALOG Language Pack + BUTTONS
    By michael_s in forum New osCommerce Contributions
    Replies: 0
    Last Post: 04-07-2007, 02:02 AM
  4. Language link broken
    By JoeBowen in forum osCmax v2 Installation issues
    Replies: 6
    Last Post: 12-04-2005, 09:50 AM
  5. Broken 'Buy it Now' buttons, can you figure out why?
    By Nocturnaloner in forum osCommerce 2.2 Modification Help
    Replies: 0
    Last Post: 06-10-2004, 05:23 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •