Full service web hosting, great prices and support. Starts at $1.99/month!
Results 1 to 7 of 7

Thread: Authorize.net problem

  1. #1
    Active Member
    Authorize.net problem


    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    228
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support our site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Total Contributions For

    DanDan     $ 20.00
    Rep Power
    17


    Default Authorize.net problem

    I have installed Authorize.net many times and it always works fine but the last install I did it doesn't work. After spending an hour on the phone with Authorize.net checking the account settings and setting and resetting the Transaction Key I began looking at the Authorize AIM module. Replacing it with a module from a site that I know works did not help. I then tried a transaction on a site that worked in the past and it stopped working also. I set up an Authorization test account and that won't work either. Has anyone else noticed problems with Authorization.net recently? The error I get is:

    There has been an error processing your credit card

    Please try again and if problems persist, please try another payment method.

    Thanks,

    Dan

  2. #2
    thomaspkelley
    Guest


    Default Re: Authorize.net problem

    I am having the same problem. I've checked all the old issues and can't get it to work.

    cURL is installed, MD5 Hash field is empty... I'm at a loss.

  3. #3
    Active Member
    Authorize.net problem


    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    228
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support our site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Total Contributions For

    DanDan     $ 20.00
    Rep Power
    17


    Default Re: Authorize.net problem

    Apparently lots of people are having the same problem. An Authorize.net rep called me back and told me that they have received many calls about it. He thought it may be a conflict between the Authorize code and Google Analytics code. I tried removing the Google code but it did not help. Does anyone have an idea?

    Dan

  4. #4
    Active Member
    Authorize.net problem


    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    228
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support our site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Total Contributions For

    DanDan     $ 20.00
    Rep Power
    17


    Default Re: Authorize.net problem

    I just set up the SIM module and it works fine, but the AIM module still does not work, so this tells me that the Authorize account is set up right (I think). It appears as though something has changed with the AIM module or how it connects to Authorize.net. Perhaps Authorize has changed the link on their end. Paypal did this a few years ago and broke all the paypal modules. Has anyone else experienced this with Authorize AIM?

    Dan

  5. #5
    Active Member
    Authorize.net problem


    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    228
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support our site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Total Contributions For

    DanDan     $ 20.00
    Rep Power
    17


    Default Re: Authorize.net problem

    On an Authorize.net forum I was told to insert the following into the page to get an Authorize.net error message:
    _____________________
    Do a var dump of the entire output - for instance the following, if using PHP:

    print_r($response);
    -----------------------------------

    But I do not know where to put it. Does anyone know where I should put this to get an error message?

    Thanks,

    Dan

  6. #6
    osCMax Development Team

    Authorize.net problem

    ridexbuilder's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Haggisland
    Posts
    4,134
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support our site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Total Contributions For

    ridexbuilder     $ 15.00
    Rep Power
    96


    Lightbulb Re: Authorize.net problem

    Quote Originally Posted by DanDan View Post
    On an Authorize.net forum I was told to insert the following into the page to get an Authorize.net error message:
    _____________________
    Do a var dump of the entire output - for instance the following, if using PHP:

    print_r($response);
    -----------------------------------

    But I do not know where to put it. Does anyone know where I should put this to get an error message?

    Thanks,

    Dan
    Looking at the function sendTransactionToGateway($url, $parameters) {
    suggests
    print_r($result);
    might be used on line 398.

    Just a guess though.

    Developers resource at bitbucket
    *** *** ***
    oscmax.co.uk / ejsolutions.co.uk
    Hosting plans with installation, configuration, contributions, support and maintenance.
    *** FREE osCmax hosting available ***
    oscmaxtemplates.com

  7. #7
    Active Member
    Authorize.net problem


    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    228
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support our site.
    Click Here To Contribute To Our Site

    Total Contributions For

    DanDan     $ 20.00
    Rep Power
    17


    Default Re: Authorize.net problem

    Quote Originally Posted by ridexbuilder View Post
    Looking at the function sendTransactionToGateway($url, $parameters) {
    suggests
    print_r($result);
    might be used on line 398.

    Just a guess though.
    Good guess! I put in that code and found out that the sales were being rejected because the site owner has a requirement in his Authorize.net account requiring a company name. When I added a company name to the checkout it ran fine. I just emailed him to remove it.

    Thanks!

    Dan

Similar Threads

  1. Authorize.net problem
    By dan1234 in forum Bugs and Problems
    Replies: 12
    Last Post: 11-18-2011, 02:32 AM
  2. Authorize.net Module Problem??
    By mosquitohawk in forum osCommerce 2.2 Installation Help
    Replies: 10
    Last Post: 11-14-2005, 01:00 PM
  3. Problem with Authorize.net mod after adding new user ID and
    By cpeters in forum osCMax v1.7 General Mods Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 04-27-2005, 09:48 AM
  4. Problem with authorize.net
    By cpeters in forum osCommerce 2.2 Installation Help
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-2004, 12:45 PM
  5. New Authorize.net problem! Please help!
    By fueledmedia in forum osCmax v1.7 Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-2004, 12:42 AM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •