PDA

View Full Version : How do I add a new link to an info box?



Anonymous
09-10-2003, 07:54 PM
Ok i have been trying to figure this out but have had no luck i want to add another page to the info box i want to add a links page anyone that can give me the step b y step whould be really great

Thanks

[Moderator] : Note, useless title edited to reflect what the post is actually about.

michael_s
09-10-2003, 11:13 PM
See this:

Boxes Tutorial (http://oscdox.com/modules.php?op=modload&name=phpWiki&file=index&pag ename=Exercise%204%20Boxes%3A%20Adding%20New%20Box es)

If you are using MS2-MAX, it is not 100% accurate, but it will get you started. If you hit a snag, post back here...

Anonymous
09-11-2003, 06:36 AM
Iam use MS2-Max So what is Different

Anonymous
09-11-2003, 01:33 PM
See this:

Boxes Tutorial (http://oscdox.com/modules.php?op=modload&name=phpWiki&file=index&pag ename=Exercise%204%20Boxes%3A%20Adding%20New%20Box es)

If you are using MS2-MAX, it is not 100% accurate, but it will get you started. If you hit a snag, post back here...

ok so whats Different with this Realese