PDA

View Full Version : infobox height



judoka
08-29-2003, 02:14 PM
Hi Everyone,
Does anyone know where I can go in ms2 to change the height for the infoboxes header? I have gone into boxes.php, change the height information there and I have save the changes and than refresh my browser, but when I look at OSC nothing changes, the infobox headers still have the same height. I have also look at my stylesheet.php but couldn't find anything there that deal with the infoboxes header height. Am I missing something? I'm am using ms2-Max. I also would like to make the bottom corners of the infoboxes round is there a simple way of doing this?
Thank you for any and all help.
Judoka :D

Anonymous
08-29-2003, 05:45 PM
Try catalog/templates/boxes.tpl

red_fraggle
03-05-2004, 12:23 AM
add padding to the CSS for infoBoxHeading as described here.

TD.infoBoxHeading {
font-family: Verdana, Arial, sans-serif;
font-size: 10px;
font-weight: bold;
background: #BDCB9A;
color: #BC6425;
padding-bottom : 2px;
padding-top : 2px;

Cliff....