PDA

View Full Version : Login Box



swkhost
02-03-2005, 07:36 PM
Hey guys,
Got the login box on the home page from osCommerce (LoginBox_5.21_eng_ger_fr) in and it works all but getting the BTS to attach (like all the other boxes on the pages)is throwing me here, the box will show but no template with it. Any ideas on how to get the login box to pull the BTS? I tried hard coding it in but when an error happens with a login (wrong user or pass) people are directed to the regular login page and the login box on the main page doesn't show (as it is supposed to do) but the other boxes below it then blow out to the bottom of the page. :(

makemethis
02-04-2005, 03:07 PM
look at the class settings to get it into a box

look at the coding for the error message...it is sending it to the other page...woulld need to code it to the box and display the error message in the box

swkhost
02-04-2005, 04:47 PM
Well it seems I have lost my hair and mind I must be over looking something. Anyone else put a login box with max and bts? someone has had to do this already.