PDA

View Full Version : address



net-tec
01-17-2003, 11:49 AM
Hi I am trying to change the new Customer reg form from

Street Address:
Suburb:
City:
State/Province:
Post Code:
Country:

to
Address Line 1:
Address Line 2:
Town/City:
County:
Post Code:
Country:

if this possable ?
P.S how dificult is to to do as I am A newbee :?

michael_s
01-17-2003, 02:15 PM
This is specifically covered in the guide. Download and read. :)

net-tec
01-17-2003, 02:49 PM
it covers how to change the order but not how to change the text lines

michael_s
01-17-2003, 07:30 PM
Oh, well that is even easier.

/catalog/includes/languages/english.php

:)

aquabush
01-24-2003, 11:49 AM
I'm trying something similar.

Attn:
Address Line 1:
Address Line 2:
Town/City:
County:
Zip Code:
Country:

What files do I need to edit to add new fields. I all ready added it to the DB but I'm haveing problems with OSC.
help
please.