PDA

View Full Version : Sagepay Form integration and error 5006 in test and simulator mode



hemaltalati
06-15-2012, 03:27 PM
Hi,
I have installed sagepay form. I used addon: osCommerce Community Add-Ons (http://addons.oscommerce.com/info/8292)

I am using SEO URL and URL Rewrite type is Rewrite. The problem is after entering card details, when sagepay tries to re-direct to my website, it shows error 5006. I have searched many threads but couldn't find any solution. Even tried to call sagepay twice but they haven't got any solution. They say, your re-direction URL is wrong. My guess is when sagepay tries to re-direct to my website, it looses session. i.e. if I copy and paste the link (when sagepay shows error) to another browser, it takes me to the checkout page and shows no products in basket.

Any help is appreciated.

Thanks,
Hemal

pgmarshall
06-15-2012, 11:05 PM
Have you managed to look at the URL being passed back by SagePay? Can you post it here?

Also this might be worth a look: SagePay Server Integration - RESOLVED - osCommerce Support Forum (http://forums.oscommerce.com/topic/368275-sagepay-server-integration-resolved/)

Regards,

hemaltalati
06-16-2012, 10:02 AM
Thanks for reply.
I am getting notification URL in simulator mode as - http://beautifulbodyworx.co.uk/checkout_process.php?check=SERVER&osCsid=ekp7alnjviskvkgnuvqlpdis17 (http://beautifulbodyworx.co.uk/checkout_process.php?check=SERVER&osCsid=ekp7alnjviskvkgnuvqlpdis17)
But when I checked this link into new window to check the status it gives me this message.
Status=INVALID RedirectURL=http://beautifulbodyworx.co.uk/checkout_payment.php?payment_error=sage_pay_server&osCsid=ekp7alnjviskvkgnuvqlpdis17

Many thanks,
Hemal

pgmarshall
06-16-2012, 01:08 PM
Did you read through the link I posted? It might be worth checking out ...