PDA

View Full Version : Slideshow Settings Question



CLK
07-11-2011, 06:23 PM
I have a question about the slideshow settings...

I am trying to make the slideshow show up on every page just not the index page.

This is what I tried to do

I went to Config-->templates---> page modules ---->Slideshow
then tried to switch the module display page that was set on index ---I changed it to all . It did not work.

I checked Wiki, but don't see anything there yet...

To the OSCmax team: Thank you for your hard work! I think V2.5 is great! I have been using OSCmax for 7 years as a end user!

CLK
07-13-2011, 05:09 PM
Anyone have any ideas?

pgmarshall
07-13-2011, 11:21 PM
Yep! Try: http://www.oscmax.com/forums/templating-css-design/25899-moving-slideshow-fallback.html

Post 5 - basically the jQuery conditionally loads to lower the page overhead - once removed it will allow you to load it on every page.

Regards,

CLK
07-14-2011, 05:02 PM
thank you for your reply..

pixel22
07-15-2011, 02:04 AM
This works great if you do not use more pictures for product, because you can not switch between the images of the product.

CLK
07-15-2011, 06:06 AM
I don't quite understand what you are saying...could you explain more?

pixel22
07-15-2011, 06:18 AM
If You move slideshow to the header, then next-prev image not working

pgmarshall
07-15-2011, 07:58 AM
It should do - so I think you may have broken it when you moved the code to the header. Slideshow should not affect the next-prev module at all.

Regards,