PDA

View Full Version : No product prices in new install?



Kristine
04-02-2004, 09:27 AM
Ijust finished uploading and installing my store. Everything went smooth and looked great at first. Then I noticed my products are all 0 no prices?

jpf
04-02-2004, 11:04 AM
Did you check on the admin side to view the prices in the product setup? Are you by chance using Easypopulate?

Kristine
04-02-2004, 11:57 AM
There is prices in the admin side. I used EP for my local install. But for my live I just retored my db. Did the currency change in my config.php when I did the new install maybe?

Kristine
04-02-2004, 12:06 PM
oops I ment the english.php but no, it was CAD. They are showing now, I never did anything though! LOL