PDA

View Full Version : Login



glynn
03-20-2004, 04:12 PM
While trying to login on I often get it come up as an un-known account but if I refreash the page the login works. This happens on both the catalog and the admin.

Have I configued something wrongly.

<?php
/*
osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions
http://www.oscommerce.com

Copyright (c) 2003 osCommerce

Released under the GNU General Public License
*/

// Define the webserver and path parameters
// * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical)
// * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)
define('HTTP_SERVER', 'http://www.distantbrits.co.uk'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
define('HTTPS_SERVER', 'https://www.distantbrits.co.uk'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers
define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?
define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '');
define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');
define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/');
define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/catalog/');
define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');
define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/catalog/');
define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');
define('MAX_DISPLAY_WISHLIST_PRODUCTS', '1'); // How many wishlist items to show per page on the main wishlist.php file
define('MAX_DISPLAY_WISHLIST_BOX', '1'); // How many wishlist items to display in the infobox before it changes to a counter

//Added for BTS1.0
define('DIR_WS_TEMPLATES', 'templates/');
define('DIR_WS_CONTENT', DIR_WS_TEMPLATES . 'content/');
define('DIR_WS_JAVASCRIPT', DIR_WS_INCLUDES . 'javascript/');
//End BTS1.0
define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');
define('DIR_FS_CATALOG', '/home/.sites/33/site161/web/catalog/');
define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

// define our database connection
define('DB_SERVER', 'localhost'); // eg, localhost - should not be empty for productive servers
define('DB_SERVER_USERNAME', '***');
define('DB_SERVER_PASSWORD', '***');
define('DB_DATABASE', '***');
define('USE_PCONNECT', 'true'); // use persistent connections?
define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'
?>

glynn
03-21-2004, 12:09 PM
It would seem that this only happens when ssl is enabled.

glynn
03-22-2004, 03:03 PM
I found the problem.

It is a problem with IE6 and ssl

The fix is to add to the httpd.config on the server

SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" nokeepalive ssl-unclean-shutdown
downgrade-1.0 force-response-1.0

Kristine
03-22-2004, 04:53 PM
ah, good to know!