PDA

View Full Version : Discount Coupon and Authorize.net - NOT PULLING DISCOUNT...



irwin04
03-19-2004, 10:34 AM
Hello,

I'm running a store here that is using MS2-MAX 1.5. Everything seems to be working perfectly, however I've got one HUGE problem when we moved the site into production with authorize.net.

The discount coupon value is not pulling through the authorize.net yet, the discount is appearing in the administrative interface, under the clients order.

ex: in OSC admin under orders, it's showing:
Discount Coupons:5dd5cb: $5.00
Total: $44.98

However when I log-in to Authorize.net, it's showing a total charged to the card of $49.98 (in other words, the discount coupon code is not present).

If ANYONE has any ideas or can help. [email protected] is my e-mail and MSN address. I'll be here ALL DAY & ALL NIGHT LONG!!

Thanks

irwin04
03-19-2004, 09:06 PM
Can anyone give a helping hand? I really don't mind paying to get this done. I just need to have authnet working so that the discount pulls through as well. PLEASE... someone out there must know how to get this done and interested in making a few extra $$.

pr0ject004
03-07-2005, 03:24 PM
has anyone solved this problem yet I also need a solution

michael_s
03-07-2005, 04:02 PM
http://oscdox.com/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=1502&post days=0&postorder=asc&highlight=discount+coupon&sta rt=15

Pr0ject
03-07-2005, 05:00 PM
I already read that thread and followed the directions.... did not change anything I am still having the same problems I am also using authorize.net, not paypal.

michael_s
03-07-2005, 06:59 PM
You missed the link in that thread to fix the issue. Sorry, I should have just posted that link:

http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=52161&st=920&#entry313493

That should fix the problem.