PDA

View Full Version : OscMax Lab setup



dinotech
11-03-2009, 07:58 PM
I want to get members input on how to setup an offline test lab.

I have an online one using a subdomain on my site, but I want an offline one.

I have the latest PHP and MySQL for windows, but I've also created a Ubuntu server install. I haven't uploaded anything yet, and without the handy Cpanel, it will take a bit more work to get OscMax setup.

Thanks

Dino

michael_s
11-03-2009, 08:16 PM
See this:
http://wiki.oscdox.com/local_installation

dinotech
11-03-2009, 08:51 PM
Ridex just showed me the link to the wiki in the other post I had. Thanks Michael.

Dino