PDA

View Full Version : Currency Update Error!



Picman
02-27-2004, 10:07 AM
Hi All,

I have a problem that is driving me mad, I have spent ages searching the forums to no avail, I hope someone has the answer..

I installed MS2 MAX for a client following all the usual instructions and all seems OK except for when trying to update the currencies. I get this list of errors:


Warning: php_hostconnect: connect failed in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 14

Warning: file("http://www.oanda.com/convert/fxdaily?value=1&redirected=1&exch=USD&format=CSV&d est=Get+Table&sel_list=GBP") - Bad file descriptor in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 14

Warning: Bad arguments to implode() in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 18

Warning: php_hostconnect: connect failed in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 28

Warning: file("http://www.xe.net/ucc/convert.cgi?Amount=1&From=GBP&To=USD") - Bad file descriptor in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 28

Warning: Bad arguments to implode() in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 32

Warning: php_hostconnect: connect failed in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 14

Warning: file("http://www.oanda.com/convert/fxdaily?value=1&redirected=1&exch=EUR&format=CSV&d est=Get+Table&sel_list=GBP") - Bad file descriptor in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 14

Warning: Bad arguments to implode() in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 18

Warning: php_hostconnect: connect failed in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 28

Warning: file("http://www.xe.net/ucc/convert.cgi?Amount=1&From=GBP&To=EUR") - Bad file descriptor in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 28

Warning: Bad arguments to implode() in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 32

Warning: php_hostconnect: connect failed in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 14

Warning: file("http://www.oanda.com/convert/fxdaily?value=1&redirected=1&exch=GBP&format=CSV&d est=Get+Table&sel_list=GBP") - Bad file descriptor in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 14

Warning: Bad arguments to implode() in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 18

Warning: php_hostconnect: connect failed in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 28

Warning: file("http://www.xe.net/ucc/convert.cgi?Amount=1&From=GBP&To=GBP") - Bad file descriptor in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 28

Warning: Bad arguments to implode() in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php on line 32

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/localization.php:14) in /www.mysite.co.uk/catalog/admin/includes/functions/general.php on line 86


The strange thing is I have another site with the same configuration running the same installed version with no problems. I have tried replacing the 'localization.php' with the known working version, I have compared each of the 'configure.php' and I have to admit I am stuck.

Any help would be gratefully received..

jpf
02-27-2004, 11:52 AM
By Chance do you have PHP 4.3.0 installed?

See: http://bugs.php.net/bug.php?id=21529

Picman
02-28-2004, 02:11 AM
By Chance do you have PHP 4.3.0 installed?

See: http://bugs.php.net/bug.php?id=21529

No PHP 4.3.0 is not installed.

Both sites, the working version and non working version are on PHP 4.1.2. from the same host.