Results 1 to 3 of 3

Thread: Thank you for all your help, but I have one more issue

  1. #1
    DBComics
    Guest


    Default Thank you for all your help, but I have one more issue

    I can't get the web site to send emails from the contact us button. I confidured the email to use SMTP becuase when it was set to sendmail teh admin site wouln't sent email.

    I haevbeen able to successfully send a purchase thru to PayPal, hoever the sale is not logged in the web sites database.

    Are there any known issues to fix these?

    Thanks alot!

  2. #2
    jpf
    Guest


    Default RE: Thank you for all your help, but I have one more issue

    Are you on Windows or Unix/Linux? Use Sendmail for Linux and SMTP for Windows. If Windows then make sure the server has a SMTP in use and works - Ask your host. Make sure you have a VAILD email entered in your ADMIN. You might have to use the domain name that your site is hosted as (to prevent people/hackers from installing SPAM bots and spoofing domains).

  3. #3
    DBComics
    Guest


    Default Re: RE: Thank you for all your help, but I have one more iss

    I am running on windows and it was an issue with hosting service, thank you.

    Orders placed on the site are still not being recorded though. So I am unsure as to why


    Quote Originally Posted by jpf
    Are you on Windows or Unix/Linux? Use Sendmail for Linux and SMTP for Windows. If Windows then make sure the server has a SMTP in use and works - Ask your host. Make sure you have a VAILD email entered in your ADMIN. You might have to use the domain name that your site is hosted as (to prevent people/hackers from installing SPAM bots and spoofing domains).

Similar Threads

  1. Yet another issue
    By DBComics in forum osCMax v1.7 Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-12-2006, 06:59 AM
  2. I think it's an SSL issue...
    By goaskmom in forum osCmax v1.7 Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-2006, 04:02 PM
  3. Issue with CSS & SSL
    By Thang422 in forum osCmax v2 Customization/Mods
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-2005, 09:22 AM
  4. SSL Issue
    By Anonymous in forum osCmax v1.7 Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 11-14-2003, 05:59 PM
  5. SSL Issue / Help
    By Andrew-Brown in forum osCommerce 2.2 Installation Help
    Replies: 5
    Last Post: 07-23-2003, 10:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •