Results 1 to 2 of 2

Thread: Server Issue

  1. #1
    noufal
    Guest


    Default Server Issue

    Hi..
    After we move our OSCMax hosting from Zeus to APACHE Web Server,web site is working fine. But we are not able to log in to the administrative section of the web site as it says the username/password in not correct. We are very much sure that, username and password we entered is correct as we have checked in the database.Can u help me ?
    Last edited by noufal; 03-28-2011 at 12:47 AM.

  2. #2
    osCMax Development Team

    Server Issue

    pgmarshall's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    London
    Posts
    3,517
    Total Contributions For

    pgmarshall     $ 35.00
    Rep Power
    76


    Default Re: Server Issue

    The password in the database is MD5 hashed so I am not sure how you checked it ... however, when you moved your server did you update both the configure files? ... there are two of them ... one in the catalog/admin/includes and the other in catalog/includes.

    From the wiki:

    How to move your store
    How to reset your admin password

    Regards,
    pgmarshall
    _______________________________

Similar Threads

  1. Thank you for all your help, but I have one more issue
    By DBComics in forum osCMax v1.7 Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-13-2006, 08:31 AM
  2. Yet another issue
    By DBComics in forum osCMax v1.7 Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-12-2006, 07:59 AM
  3. I think it's an SSL issue...
    By goaskmom in forum osCmax v1.7 Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-2006, 05:02 PM
  4. SSL Issue
    By Anonymous in forum osCmax v1.7 Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 11-14-2003, 06:59 PM
  5. SSL Issue / Help
    By Andrew-Brown in forum osCommerce 2.2 Installation Help
    Replies: 5
    Last Post: 07-23-2003, 11:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •