Results 1 to 2 of 2

Thread: image trouble populating products

  1. #1
    Active Member
    image trouble populating products


    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    234
    Total Contributions For

    jmelson     $ 50.00
    Rep Power
    16


    Default image trouble populating products

    I just set up osCmax 2.5.4, and am starting to populate products from my old store. I can create the categories, and then when I add a product, if I don't provide a picture, it seems to mostly work. If I supply a picture (.jpg file) in the add/edit product page at product image / upload image, and then click update, I get a page with a small "no GD" box in the center, and the update fails to put in the product. Oddly, the .jpg files ARE being put in catalog/images/products and catalog/images/thumbs.

    Any ideas what is causing this?

    Also, I see the items show a price of zero, even though I have set a price when I added the product. Any ideas where to look for this?

    Thanks much,

    Jon
    Last edited by jmelson; 01-14-2018 at 04:37 PM.

  2. #2
    Active Member
    image trouble populating products


    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    234
    Total Contributions For

    jmelson     $ 50.00
    Rep Power
    16


    Default Re: image trouble populating products

    First problem was php5-gd was not installed, error message "no GD" is PRETTY cryptic.

    2nd problem was that the customer needs to click currency=Euro, then click back to US$ to get item prices to display anywhere on customer side of store (category/product or cart page).

    Jon

Similar Threads

  1. Products Image Verify
    By michael_s in forum New osCommerce Contributions
    Replies: 0
    Last Post: 06-08-2014, 03:17 AM
  2. Populating Multi-Level Category List for CSS Menu
    By AngstyG in forum osCmax v2 Customization/Mods
    Replies: 7
    Last Post: 01-28-2011, 02:40 AM
  3. Populating with Easy Populate
    By tim19889 in forum osCommerce 2.2 Installation Help
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2009, 07:37 AM
  4. Products image missing popup image
    By islander in forum osCmax v2 Installation issues
    Replies: 7
    Last Post: 08-10-2005, 12:30 PM
  5. Double Trouble (double products?)
    By gheffron in forum osCmax v1.7 Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-18-2004, 10:54 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •