PDA

View Full Version : editing description page...



[wicked]
10-19-2005, 12:50 PM
Holla all,

I've had a quick lookie but can't find the answer...

When inserting a new product you get three language boxes up with loads of lil buttons, bold, underline etc etc.. The first box(set) is English then second is Spanish then German.. I think... How do I get rid of the last two? I only know English and only want to add descriptions in English.

Any help please.

michael_s
10-19-2005, 02:02 PM
Disable and remove the other languages in the admin, and all multi language features will go away...

[wicked]
10-19-2005, 03:18 PM
excellent.. thanks for that dude!

Christy
11-10-2005, 03:13 PM
I cant figure out how to disable the multiple languages option. WHere can you find it in admin.

Thanks