PDA

View Full Version : Adding Tracking Code



oakhill
07-17-2005, 04:22 PM
Hi, I want to place the visitor tracking code I use for tracking visitors to my website but I am unsure where to place it in this version. Usually I place it in the aabox template main_page_tpl.php and it works fine (I have done that with two sites running osmax 1.7) but doesn't seem to work for this version. I have tried placing the code in the mainpage in aabox and in the fallback mainpage but it isn't appearing in the source code when I check the website. Is there another one that is controlling this?

Thanks!

(I use visitorville)

oakhill
07-20-2005, 01:21 PM
Hi, still have had no luck on this - tried putting the code in various places but it is not being picked up in the source code when I check it. Anyone got any advice? It works fine for the 1.7 version but can't figure out why it won't work in 2.0!
:help:

Thanks!!

michael_s
07-20-2005, 02:50 PM
Clear the cache. The template system works exactly the same as in v1.7. If you add it to main_page.tpl.php, it will be there.