PDA

View Full Version : Worldpay integration



Ozi
02-25-2003, 04:47 AM
I would like to intergrate OSCommerce with my Worldpay account. Has anyone done this before? How complicated is it? Where can I find userful information to help me start.
Your help will be appreciated. Many thanks
:?

michael_s
02-25-2003, 06:57 AM
http://www.oscommerce.com/community/contributions,882/page,5

magicant
11-06-2003, 04:23 AM
I have installed and set this worldpay module to LIVE.

Currently running OSCMax ms2.5

When I goto checkout it says confirm address etc and: Continue Checkout Procedure
to select the preferred payment method. I click CONTINUE and the status bar at the bottom doesn't move to the next stage, it just stays on Delivery Information??? Can anyone tell me why this is as all the info is entered in correct.

My site is at: www.gadgetworldonline.com/home/

Thank you for any help

Best Regards
James Anthony
www.magicworld.co.uk

michael_s
11-06-2003, 08:43 AM
magicant, you have several issues here:

Looks like no shipping module is enabled or if they are, your product weight is 0, and it must be NON ZERO

Looks like no payment modules are enabled, and one needs to be.

You get this error upon order completion:

Warning: exec,passthru,proc_open,proc_close,shell_exec,syst em() has been disabled for security reasons in /home/magicworld/U7X10K47/htdocs/gadgetworldus/home/includes/modules/authorizenet_direct.php on line 69

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/magicworld/U7X10K47/htdocs/gadgetworldus/home/includes/modules/authorizenet_direct.php:69) in /home/magicworld/U7X10K47/htdocs/gadgetworldus/home/includes/functions/general.php on line 29



Which looks like the AuthorizeNet/Curl Bug to me:

http://oscdox.com/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=1274&high light=authorize+net+bug

magicant
11-06-2003, 09:26 AM
Got that part working fine now cheers... just another problem has come up!

Now at the end it transfers me to Worldpay fine, and when I click continue with the test card, it sais processing, and then tries to take me back to os-commerce, but instead I goto error 401 page !!!

page I end up at is: https://select.worldpay.com/aequitas/
error:
HTTP Status 404 - /aequitas/

--------------------------------------------------------------------------------

type Status report

message /aequitas/

description The requested resource (/aequitas/) is not available.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache Tomcat/4.1.27

I have MC Callback enabled etc, and everything seems to be in place... can anyone help please???

Thanks
Anthony
www.magicworld.co.uk

magicant
11-11-2003, 11:52 AM
still having problems with WorldPay at the end of transactions when it tries to return me to my os-commerce catalogue. (described in message before this)

If ANYONE can help it would be most appreciated

Thanks
Anthony
www.magicworld.co.uk