PDA

View Full Version : baisc SSL question??



Anonymous
12-12-2002, 08:48 AM
hi guys i need some help here, I have alredy setup osc and customized and every things working fine and all that. I have just enabled SSL on my server, now i need to integrate osc with SSL or the other way around. I mean i don't want to start from install.php. All i need now is visitors go thru the relevant pages in https, i.e login.php, check_out.php etc. these pages should be in https and other pages with NONSSL.

where should i add what to enable SSL so that visitors access these pages in https ??

thanx in advance

rhytha

michael_s
12-12-2002, 09:27 AM
Edit:

/catalog/includes/configure.php

Look for the lines that refer to HTTPS SERVER

Anonymous
12-12-2002, 11:23 AM
define('HTTP_SERVER', ''); // eg, <A href="http://localhost">http://localhost</A> - should not be NULL for productive servers<BR>define('HTTPS_SERVER', 'https://www.mydomain.com'); // eg, <A href="https://localhost">https://localhost</A> - should   not be NULL for productive servers<BR>define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?<BR><BR>msaesk is these are the line i should edit and have i edited them correctly

Anonymous
12-12-2002, 11:23 AM
define('HTTP_SERVER', ''); // eg, <A href="http://localhost">http://localhost</A> - should not be NULL for productive servers<BR>define('HTTPS_SERVER', 'https://www.mydomain.com'); // eg, <A href="https://localhost">https://localhost</A> - should   not be NULL for productive servers<BR>define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?<BR><BR>msaesk is these are the line i should edit and have i edited them correctly

Anonymous
12-12-2002, 11:29 AM
define('HTTP_SERVER', ''); // eg, http://localhost - should not be NULL for productive servers
define('HTTPS_SERVER', 'https://www.mydomain.com'); // eg, https://localhost - should not be NULL for productive servers
define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?

thanx msasek , have i edited the above lines correctly

rhytha
12-13-2002, 06:20 AM
just updating
the above changes does'nt seem to make any difference.

iam still getting only http instead of https for login and checkout process??
but when i try https:\\ directly in the browser everything works ok

thanx

modom
12-13-2002, 08:10 AM
Rhytha,

Can you email me your configure file?

modom@designhosting.biz

and the path to your server or what admin area are you using for your domain site?

michael_s
12-13-2002, 09:46 AM
Sometimes changes like this will not show up until you clear your cache. See if that helps.

rhytha
12-13-2002, 10:56 PM
modom i have made the changes you had mailed me, but nothing is happening, for some unknown reason there is no https still.

thanx

Anonymous
12-14-2002, 01:59 AM
guys i have a ssl.conf directory in my root, do i have to copy any file into this

Anonymous
12-14-2002, 02:01 AM
guys i have a ssl.conf directory in my root, do i have to copy any file into this, btw what is a "productive server"