PDA

View Full Version : Changing Admin Password



Anonymous
12-31-2003, 02:39 PM
Can't seem to find it anywhere in the Admin panel or in the readme.

Ideas?

Anonymous
01-17-2004, 11:40 PM
Only thing I can think of is create a new admin account and delete the original one.

michael_s
01-18-2004, 07:32 AM
Click the 'My Account' link under the logo...