PDA

View Full Version : Admin login problem



dunester
05-08-2008, 06:36 PM
Hi, does anyone know why i'm getting these errors.
I tried extending the admin timeout, as described in another part of the forum. It didn't work so i changed things back, but now I get these errors

Warning: session_start() [AABox Web Hosting | Web Hosting for the 21st centrury (http://function.session-start)]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/thankstw/public_html/organic-vida/catalog/admin/includes/functions/sessions.php:231) in /home/thankstw/public_html/organic-vida/catalog/admin/includes/functions/sessions.php on line 133

Warning: session_start() [AABox Web Hosting | Web Hosting for the 21st centrury (http://function.session-start)]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/thankstw/public_html/organic-vida/catalog/admin/includes/functions/sessions.php:231) in /home/thankstw/public_html/organic-vida/catalog/admin/includes/functions/sessions.php on line 133

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/thankstw/public_html/organic-vida/catalog/admin/includes/functions/sessions.php:231) in /home/thankstw/public_html/organic-vida/catalog/admin/includes/functions/general.php on line 150

Anyone please :)

michael_s
05-08-2008, 10:48 PM
Restore the original flle. Otherwise, look at line 231 in sessions.php

dunester
05-09-2008, 03:26 AM
Hey Michael, thanks for the reply.

Well i looked at line 231 and it's blank. I have, however, restored the whole admin/functions directory from my original oscmax copy and now all is fine!

Thanks for letting a semi 'newbie' waste your time ;)

michael_s
05-09-2008, 07:24 AM
FYI, just deleting the blank line would have fixed the issue.

You cannot have blank lines after the final closing php tag. Basic php syntax rules.

AHB900
05-14-2008, 01:04 PM
alright iono what happen but i fixed that problem ended up with other problems with my admin panel nothing was working on it so i ended up deleting it all and installing a fresh copy.. now i cant import my database :-\ it keeps giving me errors and my host is taking forever to help this is just great :-\