PDA

View Full Version : ms2-max.sql



Anonymous
10-14-2003, 04:15 AM
I already installed ms2-max v1.5 and then I found out the ms2-max.sql file under install. But I remember during installation process (auto import database), one page said:

A test connection made to the database was successful......

.....

The file to import must be locatd and namd at:
/home/www.install/oscommerce.sql


so how about the ms2-max.sql file? I gor error messages after installing the program, may I ask if this has anyhting to do with ms2-max.sql not being imported? Thanks. Any help would be much appreciated.

Anonymous
10-14-2003, 04:20 AM
If I already imported oscommerce.sql automatically, do I have to run ms2-max.sql again? Many thanks.

Anonymous
10-14-2003, 05:51 AM
Yes you need to run the MS2-MAX.sql to get the added fields for the installed contribs

michael_s
10-14-2003, 05:56 AM
If you used the installer in ms2-max package, it automatically imports the ms2-max.sql file. You dont need to do anything else...

Anonymous
10-14-2003, 12:17 PM
Thanks very much for the replies! Thanks! :)

jloyzaga
10-15-2003, 03:07 AM
sorry but I just want to clarify - If I ran the catalog/install/index.php file it will install the whole thing including max-ms2.sql? thats what I understand what you are saying - that so?

michael_s
10-15-2003, 04:10 AM
jloyzaga, yes.