PDA

View Full Version : Change from oscommerce in top title bar in brower



Anonymous
11-24-2002, 01:42 PM
Hi,

I use Netscape 7 but I'm sure this would apply to all browsers.

The oscommerce name appears as a title in the very top bar. This way is would throw a user off as they would think they are in someone's shop not oscommerce who they wouldn't know.

Thanks

Anonymous
11-24-2002, 02:51 PM
Found an answer on page 42 of the manual but.. it didn't work!

Its says,

To change the title text that shows in top left of browser..

In languages/english.php
// page title
define('TITLE','osCommerce');

I changed 'osCommerce' but it is still there!

Obviously I need to do something else. Any ideas please!

:oops:

michael_s
11-24-2002, 08:31 PM
Clear your browser cache. It works, really.

gheffron
03-24-2004, 04:25 PM
Cleared my cache a dozen times (I'm having the same issue). Nothing changed. I also surfed to the site first time in a browser which I hadn't used before (no cache to clear). Same problem. Anybody have some insight into this?

Robert
04-02-2004, 11:21 AM
Did you change both languages/english.php files?
There are two files...
../catalog/includes/languages/english.php
and
../catalog/admin/includes/languages/english.php