PDA

View Full Version : Disable Languges



deaniodice
09-13-2007, 02:22 PM
Is there a setting in the ADMIN that would allow me to disable the languages and just have english active or do I have to go in and just delete those pages?

Thanks

Stephie
03-13-2008, 04:37 PM
Unless you plan to modify every single language I would just delete them or at least the ones you don't plan on using.

met00
03-14-2008, 02:38 PM
1) delete everything but english if you want to save the disk space
2) yes you turn languages on/off in the admin (just like you do currencies)