PDA

View Full Version : Maybe a little bug



flypie
09-16-2003, 11:13 PM
I am just testing the store now, I changed the store owner "oscommerce" in the admin panel, but in the store catalog, I found the heading title in IE is still Oscommerce. When you click the link for "Hardware", the heading title is : Hardware: osCommerce, not my store name.

Any suggestion?

Thanx for your hard work, msasek.

michael_s
09-16-2003, 11:30 PM
It is not changed there...

You set the title information english.php and change the order in meta_tags.php...

Anonymous
09-16-2003, 11:44 PM
I got it, thanks!